top of page

ONZE DIENSTEN

Industriële installaties

Wanneer het op industriële elektriciteit aankomt, krijgt elke opdracht, klein of groot, onze volle aandacht. Van vermogen tot data, van noodstop tot detector, van hoogspanningscabine tot verlichting en netwerk, TMEE heeft alle know how in huis zodoende u met een gerust hart uw projecten aan ons kan toevertrouwen.

Industriële bordenbouw

TMEE is een gespecialiseerde bordenbouwer en maakt elektrische stuur- en regelborden op maat voor industriële toepassingen en voor nieuwe productontwikkelingen in zeer uiteenlopende sectoren. Van farmacie tot tuinbouw, van windmolens tot de voedingsindustrie: onze co-engineers zijn uw meedenkende partners en zitten mee aan tafel om uw ideeën en concepten te finetunen.

Industriële ontwerpen

Elektrotechniek start bij een goed elektrisch ontwerp. Dit voorziet niet enkel in de huidige noden, maar houdt ook rekening met de toekomst. Zo helpen wij u bij TMEE graag verder met tekenwerk, kabelberekening ...

Industriële audits

Of u nu fabrikant of werkgever bent, U moet er zorg voor dragen dat uw elektrische installaties of machines kosteneffectief en veilig worden gebruikt. Onze expertises voor elektrische installaties helpen u aan uiteenlopende nationale en internationale normen en regelgeving te voldoen.

bottom of page